Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling verbeterd en verzorgd de huid optimaal. Regelmatig een gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat de huid fris, jong en verzorgd blijft. Tijdens de eerste gezichtsbehandeling maken wij samen een huidanalyse, je huidtype wordt bepaald en jouw wensen en verwachtingen worden besproken. Aan de hand van deze informatie stellen wij een behandelplan samen. Ook krijg je uitgebreid informatie over de manier waarop je de huid thuis optimaal kunt verzorgen. Wil je lekker in de watten gelegd worden tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling? Lees dan snel verder voor alle behandelingen.

 


Huidverbetering

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. Dit kan met gezichtsbehandelingen, peelingen en producten allemaal afgestemd op jouw huid. Is jouw huid niet goed in conditie of je hebt een huidprobleem dan wil je daar graag wat aan doen. Je hebt een behandeling ten behoeve van huidverbetering nodig. Deze gaat namelijk verder waar huidverzorging ophoudt. In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen. Ook dringen ze dieper door in de huid, waardoor de laag met basaalcellen extra stimulatie krijgt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat.  Wil je meer lezen over verschillende huidverbeterende behandelingen? Lees dan snel verder.


Deelbehandelingen

Hier ben je aan het juiste adres voor diverse deelbehandelingen. Uiteraard kun je, apart of naast een gezichtsbehandeling gebruik maken van deze behandelingen. Hierbij kun je denken aan het epileren van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen en wimpers of het harsen. Lees verder voor alle deel behandelingen!

 


Nagelstyling

Mooie verzorgde nagels, wie wil dat nou niet? Gelpolish blijft twee tot drie weken mooi op de nagels en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. In de salon kun je kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren. Het resultaat van een gelpolish behandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die lang mooi blijven.

 


Pedicure

Voetverzorging is belangrijk. We vergeten wel eens dat onze voeten ons overal naar toe brengen. Ze dragen notabene ons hele lichaam. Regelmatig een goede voetverzorging houd je voeten soepel en in goede conditie. Ook pakken we tijdens een pedicure behandeling de problemen aan. Heb je last van eeltvorming, een ingegroeide teennagel, een likdoorn, kloven of wil je een heerlijke voetverzorging? Lees dan verder voor de pedicure behandelingen!