Behandelingen

Schoonheidssalon Marieke Bloem is het adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen gericht op huidverzorging, ontspanning en huidverbetering. Ik zorg ervoor dat iedere behandeling uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor je met een stralend gevoel weer de deur uitgaat. Neem gerust een kijkje voor verschillende behandelingen.

Huidscan

Wil jij je eerste behandeling boeken, maar weet je niet goed welke behandeling geschikt voor jou is? Dan wil ik je graag hier mee helpen. Ervaar een unieke reis door de huidlagen heen met de OBSERV 520X Pro. Met deze grondige huidscan weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen! Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van: grove poriƫn, pigmentatie, couperose, zonneschade, talgproductie en meer. Geen aannames, maar concrete inzichten op basis van de werkelijkheid

Facials

Je hoeft niet meer te kiezen tussen resultaat of beleving. Tijdens een facial ervaar jij beide! Een facial verbeterd en verzorgd de huid optimaal. Ik help je graag aan een gezonde huid met een mooie glow. Er is altijd wel een behandeling die bij jou past. Kom je lekker ontspannen tijdens een heerlijke facial?

Huidverbetering

Is jouw huid niet goed in conditie of heb je een huidprobleem? Met gespecialiseerde behandelingen help ik je graag om ook jouw huid weer in balans te krijgen. Natuurlijk met blijvend resultaat. 

Modules

Hier ben je aan het juiste adres voor diverse modules. Uiteraard kun je, apart of naast een behandeling gebruik maken van deze modules.

Pedicure

Voetverzorging is belangrijk. We vergeten wel eens dat onze voeten ons overal naar toe brengen. Ze dragen notabene ons hele lichaam. Regelmatig een goede voetverzorging houd je voeten soepel en in goede conditie. Ook pakken we tijdens een pedicure behandeling de problemen aan.

Nagelstyling

Mooie en verzorgde nagels, wie wil dat nou niet? Gelpolish blijft drie tot vier weken mooi op de nagels en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Er wordt eerst gebruik gemaakt van een rubber base die zorgt voor een goede hechting en natuurlijke versteviging van jouw eigen natuurlijke nagels. In de salon kun je kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren.