Behandelingen

Schoonheidssalon Marieke Bloem is het adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. In de salon ben je in goede handen op het gebied van huidverzorging, ontspanning en huidverbetering. Ik zorg ervoor dat iedere behandeling uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor je met een stralend gevoel van binnen en van buiten weer de deur uitgaat.

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling verbeterd en verzorgd de huid optimaal. Regelmatig een gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat de huid fris, jong en verzorgd blijft. Kom je lekker ontspannen tijdens een heerlijke gezichtsbehandeling?

Seizoensbehandeling

Hou je van afwisseling? Dan is de seizoensbehandeling iets voor jou! Elk seizoen is er weer een nieuwe behandeling. Onze huid heeft elk seizoen andere behoeftes en vraagt hierbij ook om speciale aandacht en aanpak van de huid. Ben je klaar voor een heerlijke reis, waar je in totale ontspanning wordt gebracht en waarbij je huid op en top wordt verzorgd?

Huidverbetering

Huidverbetering gaat een stap verder dan de klassieke gezichtsbehandeling. Is jouw huid niet goed in conditie of heb je een huidprobleem? Ik help je graag aan een gezonde huid met een mooie glow.

Deelbehandelingen

Hier ben je aan het juiste adres voor diverse deelbehandelingen. Uiteraard kun je, apart of naast een gezichtsbehandeling gebruik maken van deze behandelingen.

Pedicure

Voetverzorging is belangrijk. We vergeten wel eens dat onze voeten ons overal naar toe brengen. Ze dragen notabene ons hele lichaam. Regelmatig een goede voetverzorging houd je voeten soepel en in goede conditie. Ook pakken we tijdens een pedicure behandeling de problemen aan.

Nagelstyling

Mooie en verzorgde nagels, wie wil dat nou niet? Gelpolish blijft twee tot drie weken mooi op de nagels en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Er wordt eerst gebruik gemaakt van BIAB die zorgt voor een natuurlijke versteviging van jouw eigen nagels. In de salon kun je kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren.