Facials

Een facial verzorgd de huid optimaal. Kom helemaal tot rust met deze heerlijke behandelingen. Totaal beleving van heerlijke geuren, warme kompressen en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden. Ik leg je graag in de watten! Er is altijd wel een behandeling die bij jou past.

Quick treatment

35 minuten | €39,50

Een korte huidbehandeling om de huid diep te reinigen en te verzorgen. Tijdens de behandeling selecteren we producten en ingrediënten die nodig zijn om jouw huid te verbeteren. Daarna geniet je van de huidbehandeling. De producten worden aangepast op jouw huidtype.
 
Dubbele reiniging, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Gezichtsmasker, Gezichtsverzorging

Spa treatment

60 minuten | €52,50

Droom weg tijdens deze heerlijke behandeling. Totaal beleving van heerlijke geuren, warme kompressen en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden. Kom helemaal tot rust tijdens deze heerlijke behandeling, echt een momentje voor jezelf. De producten worden aangepast op jouw huidtype.
 
Dubbele reiniging, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Ontspannende massage, Gezichtsmasker, Decolleté -nek en schoudermassage, Gezichtsverzorging

Hydro treatment

65 minuten | €62,50
Combinatie hydro- dermaplaning treatment 75 minuten | 79,50


Ben jij op zoek naar een behandeling waarbij jouw huid een direct zichtbare boost en glow krijgt? Dan is deze behandeling zeker iets voor jou. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met het hydro dermabrasie apparaat. Deze staat bekend om het diep reinigen van het huidoppervlak, het verwijderen van dode huidcellen en het toepassen van intense hydratatie. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep worden gereinigd en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

Dubbele reiniging, Diepte reiniging, Hydro dermabrasie, Ontspannende massage, gezichtsmasker, Decolleté -nek en schoudermassage, Gezichtsverzorging


Dermaplane treatment

60 minuten | €64,50
Combinatie hydro- dermaplaning treatment 75 minuten | 79,50


Heb jij last van een doffe of vale huid? Ben jij helemaal klaar met de overbeharing in je gezicht? Dan is deze behandeling dé oplossing. Een exfoliatietechniek met een speciaal steriel mesje. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil verwijderd. het resultaat is een zachte, gladde huid met een mooie glow! Tenslotte zorgt deze behandeling ook nog eens voor een betere opname van actieve werkstoffen in je huid.


Dubbele reiniging, Dermaplaning, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Gezichtsmasker, Decolleté -nek en schoudermassage, Gezichtsverzorging