Gezichtsbehandelingen


Behandeling op maat | 45 min - €30,00

Een huidbehandeling volledig aangepast aan jouw huid. Tijdens de behandeling maak je kennis met de heerlijke producten van Malima Cosmetics of Salonnepro. Tijdens de behandeling selecteren we producten en ingrediënten die nodig zijn om jouw huid te verzorgen en te laten herstellen. Daarna geniet je van de gezichtsbehandeling en maak je kennis met de producten. 

keuze uit 1 deelbehandeling, Dubbele reiniging van de huid, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Gezichtsmasker, Gezichtsverzorging, Huidverzorgingsadvies, Advies productgebruik


Spa behandeling | 60 min - €40,00

Totaal beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden. Kom helemaal tot rust tijdens deze heerlijke behandeling. Droom weg tijdens deze heerlijke behandeling waar optimale ontspanning en huidverzorging samenkomen. De producten worden aangepast op jouw huidtype.

Keuze uit 1 deelbehandeling, Dubbele reiniging van de huid, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Ontspannende massage, Gezichtsmasker, Gezichtsverzorging


Seizoensbehandeling | 60 min - €50,00

Hou je van afwisseling? Dan is de seizoensbehandeling iets voor jou! Elk seizoen is er weer een nieuwe behandeling. Onze huid heeft elk seizoen andere behoeftes en vraagt hierbij ook om speciale aandacht en aanpak van de huid. Ben je klaar voor een heerlijke reis, waar je in totale ontspanning wordt gebracht en waarbij je huid op en top wordt verzorgd?

De Hydra Boost behandeling om de huid na de zomer te herstellen en hydrateren! Een uur wegdromen tijdens een heerlijke behandeling die jouw huid een echte hydraterende boost geeft!

Keuze uit 1 deelbehandeling, Dubbele reiniging van de huid, Diepte reininging met fruitzuren, Onzuiverheden verwijderen, Hydra serum, Ice globes, Ontspannende massage, Vliesmasker doordringt in Hyaluronzuur, Gezichtsverzorging

 


Deelbehandelingen

Tijdens een gezichtsbehandeling profiteer je van korting op de deelbehandelingen. De deelbehandelingen zijn dan €5,- per stuk.

Wenkbrauwen verven, Wimpers verven, Harsen bovenlip, Harsen Kin, wenkbrauwen epileren/ harsen