Gezichtsbehandelingen


Kennismakingsbehandeling | 45 min - €30,00

Eerste kennismaking met de heerlijke producten van Malima Cosmetics. Voor de behandeling wordt een huidanalyse gemaakt en jouw wensen worden besproken. Daarna geniet je van de gezichtsbehandeling en maak je kennis met de producten van Malima. De producten worden aangepast op jouw huidtype.

Intake, keuze uit 1 deelbehandeling, Dubbele reiniging van de huid, Diepte reiniging, Gezichtsmasker, Serum, Gezichtsverzorging


Spa behandeling | 60 min - €40,00

Totaal beleving van heerlijke geuren en weldadige producten die samen het ultieme gevoel van ontspanning bieden. Kom helemaal tot rust tijdens deze heerlijke behandeling. Droom weg tijdens deze heerlijke behandeling waar optimale ontspanning en huidverzorging samenkomen. De producten worden aangepast op jouw huidtype.

Keuze uit 1 deelbehandeling, Dubbele reiniging van de huid, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Ontspannende massage, Gezichtsmasker, Serum, Gezichtsverzorging


Seizoensbehandeling | 90 min - €51,00

Hou je van afwisseling? Dan is de seizoensbehandeling iets voor jou! Elk seizoen is er weer een nieuwe behandeling. Onze huid heeft elk seizoen andere behoeftes en vraagt hierbij ook om speciale aandacht en aanpak van de huid. Ben je klaar voor een heerlijke reis, waar je in totale ontspanning wordt gebracht en waarbij je huid op en top wordt verzorgd?

Geniet van de heerlijke geuren van sinaasappel en warme kompressen. Tijdens deze behandeling staat alles in teken van Vitamine C wat rijk is aan anti-oxidanten.

Keuze uit 1 deelbehandeling, Welkomst ritueel, Dubbele reiniging van de huid, Diepte reininging, Onzuiverheden verwijderen, Ontspannende massage, Gezichtsmasker, Malima Elixer (vitamine C), Penselen massage, Serum, Gezichtsverzorging

 


Refresh behandeling 75 min - €54,00

Intensieve huidoppepper met de fruitzuurbehandeling. Gericht op het verzachten en verfijnen van de huidstructuur. Na deze behandeling heeft jouw huid een mooie verhelderende teint.

Keuze uit 1 deelbehandeling, Dubbele reiniging van de huid, , Diepte reiniging met fruitzuren, Onzuiverheden verwijderen, Ontspannende massage, Voorbehandeling fruitzuren, Intensieve fruitzuur behandeling, Gezichtsmasker, Serum, Gezichtsverzorging, Bescherming

 


Deelbehandelingen

Tijdens een gezichtsbehandeling profiteer je van korting op de deelbehandelingen. De deelbehandelingen zijn dan €5,- per stuk.

Wenkbrauwen verven, Wimpers verven, Harsen bovenlip, Harsen Kin, wenkbrauwen epileren/ harsen