Huidscan

Hoe is het nu écht met de conditie van mijn huid? Welke huidtype heb ik? Heeft mijn huid al zonneschade? Ervaar een unieke reis door de huidlagen heen met de OBSERV 520X Pro. Met deze grondige huidscan weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen! Geen aannames, maar concrete inzichten op basis van de werkelijkheid. Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid.

Huidconsult + behandeling

90 minuten | €82,50

Jouw eerste huidbehandeling in de salon? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Een uitgebreide huidconsult inclusief behandeling. Zoals beschreven bij het Huidconsult; vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. We bespreken wat jouw wensen zijn en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Je krijgt persoonlijk advies en ik leg je mijn behandeltraject uit. Daarnaast gaan we je huid nauwkeurig analyseren door middel van een huidscan. Met de Observ 520X Pro huidscan weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen! Op basis van deze onderdelen krijg je van mij behandel- en productadvies. Na het huidconsult volgt de behandeling. Tijdens de behandeling gaat jouw huid kennis maken met de hoge actieve werkstoffen, verbeteren we de conditie van jouw huid.

Huidconsult, Dubbele reiniging, Milde peeling, Onzuiverheden verwijderen, Gezichtsmasker, Massage decolleté, schouders en nek, Gezichtsverzorging

Huidconsult

30 minuten | €30,00

Jouw eerste afspraak in de salon? Ben jij klaar voor de volgende stap in professioneel huidadvies? Iedere huid is uniek! Ik vind het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. We bespreken wat jouw wensen zijn en hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Je krijgt persoonlijk advies en ik leg je mijn behandeltraject uit. Daarnaast gaan we je huid nauwkeurig analyseren door middel van een huidscan. Met de Observ 520X Pro huidscan weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen! Op basis van deze onderdelen krijg je van mij behandel- en productadvies.

Het huidconsult is exclusief behandeling, hier kan een vervolg afspraak voor worden gemaakt. 

Fijne lijntjes

Pigment 

Roodheid 

Talgproductie