Huidverbeterende behandelingen

Is jouw huid niet goed in conditie of heb je een huidprobleem? Met gespecialiseerde behandelingen help ik je graag om ook jouw huid weer in balans te krijgen. Natuurlijk met blijvend resultaat. Een goede aanpak vraagt om een huidscan, goed (product) advies en enige discipline van jou wat betreft jouw huidverzorgingsroutine.

Acne therapie

60 minuten | €46,50


Dit is een behandeling voor de onzuivere/acne huid, gericht op het intensief reinigen van de huid en verwijderen van onzuiverheden. Heb je last van puistjes en mee eters? Dan is dit een geschikte behandeling om jouw huid weer rustig en egaal te krijgen. Tijdens de behandeling wordt veel gebruik gemaakt van ontstekingsremmende en antibacteriële werkstoffen.

Dubbele reiniging, Exfoliant, Uitzuiveren van de huid, Vitamine C, Herstellend masker, Gezichtsverzorging

Prescription

70 minuten | €72,50


Tijdens een behandeling met Prescription worden actieve ingrediënten speciaal voor jou gepersonaliseerd. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt bereiken met jouw huid! Elke huid is anders en heeft behoefte aan zijn eigen werkstoffen. Jouw huid krijgt een flinke boost met actieve werkstoffen terwijl je heerlijk ligt te ontspannen. Kom je voor de eerste keer voor een Prescription behandeling? Dan starten wij vooraf met de Smart Quiz. Hier komt jouw persoonlijke voorschrift qua producten uit.

Smart quiz, Reinigen, Pre peel routine, Intense peel, Aangepaste massage, gepersonaliseerd masker, Aangepaste gezichtsverzorging

Kruidenpeeling

60 minuten | €68,50
Combinatie Kruiden- & fruitzuurpeeling 70 min | €79,50
 


Een kruidenpeeling is een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Er zijn verschillende Kruidenpeelings voor verschillende huidindicaties.

Dubbele reiniging, Kruidenpeeling, onzuiverheden verwijderen, Vitamine C, Hydrojelly gezichtsmasker, Decolleté -nek en schoudermassage, Gezichtsverzorging

Fruitzuurpeeling

60 minuten | €64,50
Combinatie Kruiden- & fruitzuurpeeling 70 min | €79,50
 


Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er d.m.v. bepaalde zuren een peeling wordt uitgevoerd. Bij een peeling wordt een vloeistof aangebracht op de huid om de bovenste lagen van de huid gecontroleerd te verwijderen en het vernieuwen van de huid te versnellen. Een peeling stimuleert de cel vernieuwing, maar verwijdert ook dode huidcellen. Er zijn verschillende peelings voor verschillende huidindicaties.

Dubbele reiniging, Fruitzuurpeeling, Onzuiverheden verwijderen, Vitamine C, Gezichtsmasker op basis van enzymen, Decolleté -nek en schoudermassage, Gezichtsverzorging

Microneedling

60 minuten | €79,50
Combinatie Micro- Nanoneedling 70 min | €89,50
 


Door vibrerende bewegingen, worden er met steriele naaldjes kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt er diep in de huid een natuurlijk herstelproces in gang gezet. Door een prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren en helende factoren vrij. Deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.

Dubbele reiniging, Microneedling met werkstoffen, Vitamine C, Hydrojelly gezichtsmasker, Decolleté -nek en schoudermassage, Gezichtsverzorging