Prescription

✓ Next level huidverbetering.
✓ Personalized treatment van Prescription.
✓ Actives en vehicles kun je mixen & matchen.
✓ Gebruik van pure actieve ingrediënten tijdens de behandeling.

Informatie

Met Prescription worden actieve ingrediënten speciaal voor jou gepersonaliseerd. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt bereiken met jouw huid! Elke huid is anders en heeft behoefte aan zijn eigen werkstoffen. Jouw huid krijgt een flinke boost met actieve werkstoffen terwijl je heerlijk ligt te ontspannen. Kom je voor de eerste keer voor een Prescription behandeling? Dan starten wij vooraf met de Smart Quiz. Door het invullen van de Smart Quiz en het aanpakken van jouw huidbenodigdheden ligt een stralende huid binnen handbereik en heb jij een gepersonaliseerde behandeling van Prescription.

Om ervoor te zorgen dat we het probleem op de juiste manier aanpakken kun je voor dat je deze behandeling ondergaat het beste een huidconsult boeken. Tijdens het huidconsult wordt in kaart gebracht welke huidproblemen er aanwezig zijn, waar deze vandaan kunnen komen en welke verzorgingsproducten er momenteel gebruikt worden. Ook wordt er een huidscan afgenomen met de Observ 520X Pro, zodat je weet wat zich afspeelt onder jouw huid en krijg je antwoord op alle vragen. Op basis van deze informatie krijg je van mij behandel-, product-, voeding- en leefstijladviezen.

 

Na de huidconsult kun je een vervolg behandeling boeken en is het belangrijk dat er gestart wordt met de juiste huidverzorgingsproducten om de huid terug in balans te brengen. 


De actives van Prescription zijn vloeistoffen met hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem aan te pakken. De actives kunnen gemengd worden met de 100% vegan vehicles, dit is een reiniger en een crème. Afhankelijk van jouw huiddoel en het oplossen van jouw huidprobleem bepalen de wetenschappelijk bewezen pure actieve ingrediënten van Prescription het resultaat.

Ook wordt er gebruik gemaakt van een aangepaste massage. Dit kan een kalmerende of stimulerende massage zijn. Dit is afhankelijk van jouw wensen en huidbenodigdheden. Wil je liever een ontspannende massage of wil je gebruik maken van een huid verbeterende massage? Het kan allemaal! Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een bindweefselmassage. Een bindweefselmassage focust zich op huidverjonging en versteviging. Door middel van stevige massagetechnieken (zoals knijpen en rollen) wordt gewerkt op het onderhuidse bindweefsel. De huid wordt goed doorbloed, zodat de werkstoffen goed worden opgenomen. Deze massage wordt gecombineerd met cupping. Dit is een massage waarbij we gebruik maken van siliconen cups die ervoor zorgen dat het lichaam zichzelf ontgift. Afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor wordt het vermogen van de huid om te vernieuwen versterkt. Ook de lymfe afvoer zal verbeteren.

Resultaten

  • Het verminderen van rimpels.
  • Oplichten van pigment (oppervlakkig).
  • Verkleinen van poriën.
  • Verstopte poriën, diep reinigen.
  • Acne, overactieve talgklieren reduceren.
  • Fijne lijntjes verminderen.
  • Effen en gladder huidbeeld.