Huidverbetering

Is jouw huid niet goed in conditie of heb je een huidprobleem? Met gespecialiseerde behandelingen help ik je graag om ook jouw huid weer in balans te krijgen. Natuurlijk met blijvend resultaat. Om ervoor te zorgen dat we het probleem op de juiste manier aanpakken en ik kan zien hoe jouw huid reageert, is het verplicht om een Discovery treatment te boeken voordat je een behandeling ondergaat. Dit geldt voor nieuwe klanten.

Acne therapie

60 minuten | €59,50


Dit is een behandeling voor de onzuivere/acne huid, gericht op het intensief reinigen van de huid en verwijderen van onzuiverheden. Heb je last van puistjes en mee eters? Dan is dit een geschikte behandeling om jouw huid weer rustig en egaal te krijgen. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van ontstekingsremmende en antibacteriële werkstoffen van Prescription.

Reinigen, Pre Peel routine, Intense peel, Uitzuiveren van de huid, Herstellend masker, Gezichtsverzorging

Prescription

Prescription quick 50 minuten | €52,50
Prescription 65 minuten | €72,50


Tijdens een behandeling met Prescription worden actieve ingrediënten speciaal voor jou gepersonaliseerd. De actives van Prescription zijn vloeistoffen met hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem aan te pakken. De actives kunnen gemengd worden met de basis producten. Afhankelijk van jouw huiddoel en het oplossen van jouw huidprobleem bepalen de pure actieve ingrediënten van Prescription het resultaat. Jouw huid krijgt een flinke boost met actieve werkstoffen terwijl je heerlijk ligt te ontspannen.

Reinigen, Pre peel routine, Intense peel, Onzuiverheden verwijderen, Aangepaste massage, gepersonaliseerd masker, Decolleté -nek en schoudermassage, Aangepaste gezichtsverzorging

Prescription intensive

70 minuten | €78,50


Deze intensieve behandeling met Prescription is geweldig! Een behandeling met Prescription worden actieve ingrediënten speciaal voor jou gepersonaliseerd. Wordt uitgevoerd met cups die je huidweefsel losmaakt en je gezicht een lift geeft. Dan volgt de bindweefsel massage voor het afdrijven van onderhuidse afvalstoffen en de aanmaak van collageen. De behandeling brengt echt de energie terug in je huid, verminderd fijne lijntjes en verstrakt de huid.

Reinigen, Pre peel routine, Intense peel, Onzuiverheden verwijderen, Bindweefsel massage, Cupping, Gepersonaliseerd masker, Decolleté -nek en schoudermassage, Aangepaste gezichtsverzorging

Prescription Microneedling

60 minuten | €79,50

Door vibrerende bewegingen, worden er met steriele naaldjes kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt er diep in de huid een natuurlijk herstelproces in gang gezet. Door een prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren en helende factoren vrij. Deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.

Reinigen, Pre peel routine, Intense peel, Microneedling met werkstoffen, Gepersonaliseerd masker, Decolleté -nek en schoudermassage, Aangepaste gezichtsverzorging

Bio peel

60 minuten | €68,50

Een bio peel is een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Er zijn verschillende peelings voor verschillende huidindicaties.


Dubbele reiniging, Bio peeling, onzuiverheden verwijderen, Vitamine C, Hydrojelly gezichtsmasker, Decolleté -nek en schoudermassage, Gezichtsverzorging