Pedicure

Voetverzorging is belangrijk. We vergeten wel eens dat onze voeten ons overal naar toe brengen. Ze dragen notabene ons hele lichaam. Regelmatig een goede voetverzorging houd je voeten soepel en in goede conditie. Ook pakken we tijdens een pedicure behandeling de problemen aan.

Pedicure behandeling

+/- 45 minuten | €29,50

Complete voetbehandeling. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de nattechniek methode. Zo kan je optimaal genieten van jouw pedicure behandeling.

Afvlakken van eventuele verdikte nagels, Nagels knippen, Nagels frezen, Eventuele ingroeide teennagel(s) behandelen, Nagelomgeving reinigen, Eventueel verwijderen van eelt, kloven en/of likdoorn(s), Frezen van eelt locaties, Verzorgende voetencrème.

Pedicure deelbehandeling

+/- 20 minuten | €18,00

Wanneer je geen complete voetbehandeling wenst, maar uitsluitend enkele problemen behandeld wilt hebben. Dan kan hiervoor ook een afspraak gemaakt worden.

Verwijderen van eelt, kloven en/of likdoorn(s) of behandelen van ingroeiende teennagels, teennagels knippen en frezen.

Pedicure behandeling & gelpolish

+/- 60 minuten | €45,00

Een complete pedicure behandeling met gelpolish op de teennagels. In de salon kun je kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren. Het resultaat van een gelpolish behandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die lang mooi blijven.

Pedicure deelbehandeling & gelpolish

+/- 40 minuten | €30,00

Deze behandeling bestaat uit een deelbehandeling voor de teennagels. De nagels worden mooi in model gebracht en eventuele ingegroeide teennagel(s) worden behandeld. Hierna kan de gelpolish worden aangebracht. In de salon kun je kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren. Het resultaat van een gelpolish behandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die lang mooi blijven.