Pedicure

Voetverzorging is belangrijk. We vergeten wel eens dat onze voeten ons overal naar toe brengen. Ze dragen notabene ons hele lichaam. Regelmatig een goede voetverzorging houd je voeten soepel en in goede conditie. Ook pakken we tijdens een pedicure behandeling de problemen aan.

Pedicure behandeling

+/- 45 minuten | €28,50

Complete voetbehandeling. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de nattechniek methode. Zo kan je optimaal genieten van jouw pedicure behandeling.

Afvlakken van eventuele verdikte nagels, Nagels knippen, Nagels frezen, Eventuele ingroeide teennagel(s) behandelen, Nagelomgeving reinigen, Eventueel verwijderen van eelt, kloven en/of likdoorn(s), Frezen van eelt locaties, Voeten inmasseren met verzorgende voetencrème

Pedicure deelbehandeling

+/- 20 minuten | €18,00

Wanneer je geen complete voetbehandeling wenst, maar uitsluitend enkele problemen behandeld wilt hebben. Dan kan hiervoor ook een afspraak gemaakt worden. Bijvoorbeeld: Verwijderen van overtollig eelt of verwijderen van kloven of behandelen van ingroeiende teennagels of teennagels knippen en frezen of verwijderen van likdoorn(s).

Correctie mycose nagels

Correctie & gelpolish | €45,00
Pedicure, correctie & gelpolish | €55,00

Schimmel- en kalknagels zijn voor veel mensen een voortdurende bron van ergernis en ongemak. Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met een reparatiegel. De nagels worden opgevuld met een gel, zo worden de nagels egaal. Het resultaat na deze behandeling zijn nette nagels waar de mycose nagels minder opvallen! Hierna kun je kiezen voor een kleur gelpolish op de nagels , ideaal voor in de zomer! 

Pedicure & gelpolish

+/- 75 minuten | €42,00

Een complete pedicure behandeling met gelpolish op de teennagels. In de salon kun je kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren. Het resultaat van een gelpolish behandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die lang mooi blijven.