Bio peeling

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden.
Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

 

Wat een Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden, zeewier en algen. In de bio peel zit géén waterstofperoxide. De mix is een poeder, die vlak voor gebruik ‘geactiveerd’ wordt met de Bio Peel Gel. Door deze mix samen te voegen met de Gel, veranderd de cellulaire structuur van de kruiden en maritieme extracten, waardoor deze erg goed opgenomen kunnen worden door onze eigen huidcellen. De Spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren, omdat deze voedingstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de Bio Peel een intensieve voedingsboost. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking. Tijdens de behandeling wordt de Bio peel verwarmt, de reden hiervoor is om de celwanden van de kruiden- en algenextracten te verweken. Door de verweekte celwanden en de temperatuur die iets boven lichaamstemperatuur ligt, worden de voedingsstoffen optimaal opgenomen door de huidcellen.

 

De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier bevinden zich de stamcellen van de huid. Deze stamcellen delen zich in huidcellen. Wanneer de productie van nieuwe huidcellen afneemt, wordt de huid dun en kwetsbaar. Wanneer de basaalcellenlaag (en dus de stamcellen) in een slechte conditie is, zijn de huidcellen die er ontstaan ook niet van goede kwaliteit. De huid kan er rood, dof of vaal uitzien en soms zien we ook een onrustig huidoppervlak ontstaan. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingstoffen. Het resultaat: een gezondere en gladde huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit.

 

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint. Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen pas je de behandeling in kuurverband toe. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel te herhalen.

 

Wat kun je bereiken met een Bio Peel?
- Fijnere poriënstructuur
- Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Verbeteren van het huidbeeld met puistjes 
- Kalmeren van een onrustige huid
- Intens opfrissen van een doffe, vale huid.