Nanoneedling

Nanoneedling is Microneelding met nano-naaldjes. Deze nanonaaldjes zijn zeer dun en slechts 0.2 mm lang. Tijdens Microneedling worden de lippen en het orbitale deel van de ogen (waar zich geen bot onder bevindt) vermeden. De naaldjes van de 12-naaldkop zijn te dik voor het weefsel direct onder het oog en de lippen. Rondom de ogen is de huid het dunst en zeer gevoelig. Om schade aan de ogen en ondiep liggend weefsel te voorkomen worden de nano-naaldjes ingezet. Deze kunnen veilig onder het oog gebruikt worden.

De lippen

De techniek van nanoneedling verstevigt de lippen en verbetert de huidtextuur van de lippen. Hierdoor worden de lippen gladder en beter doorbloedt. Er kan geen extra lipvolume bereikt worden. Doordat er geen collageenprocessen geactiveerd worden met Nanoneedling. Het resultaat houdt 3 tot 4 weken.

 

Onder de ogen

Het is ook mogelijk om nanoneedling onder de ogen toe te passen. Dit activeert lymfeprocessen die vochtophopingen onder de ogen kunnen verminderen. De huid wordt daarnaast steviger en schijnt minder door.