Huidverbetering

Huidverbetering gaat een stap verder dan de klassieke gezichtsbehandeling. Is jouw huid niet goed in conditie of heb je een huidprobleem? Ik help je graag aan een gezonde huid met een mooie glow.

Prescription

Next level huidverbetering. Tijdens een behandeling met Prescription worden actieve ingrediƫnten speciaal voor jou gepersonaliseerd. Helemaal afhankelijk van wat jij wilt bereiken met jouw huid! Door het invullen van de Smart Quiz en het aanpakken van jouw skinconcerns (huidbenodigdheden) ligt een stralende huid binnen handbereik! Naast het oplossen van jouw huidbenodigdheden kun je tijdens de behandeling ook heerlijk ontspannen!

Onzuivere huid

Dit is een behandeling voor de onzuivere/acne huid, gericht op het intensief reinigen van de huid en verwijderen van onzuiverheden. Heb je last van puistjes en mee eters? Dan is dit een geschikte behandeling om jouw huid weer rustig en egaal te krijgen. Voor de behandeling doen wij eerst een kleine intake en stellen wij samen een behandelplan samen. Zo gaan we kijken wat het beste is om jouw huidprobleem te verbeteren. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over jouw huid. Verder krijg je advies over de producten die je eventueel zelf kunt gaan gebruiken, om zo de huidbehandeling te ondersteunen.

Bio peeling

De Bio Peel Powder is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een behandeling waarbij er d.m.v. bepaalde zuren een peeling wordt uitgevoerd. De 'lijm' tussen de dode huidcellen wordt verweekt waardoor de dode huidcellen loslaten. Een Fruitzuurpeeling wordt ingezet tegen huidveroudering of bijvoorbeeld bij acne. Het stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen en heeft hydraterende eigenschappen. Een peeling kan eenmalig uitgevoerd worden als boost voor de huid, of als kuur om huidproblemen aan te pakken.

Bindweefselmassage

Deze behandeling is erop gericht om de huid te verbeteren en verjongen. De huid wordt goed doorbloed, zodat de werkstoffen goed worden opgenomen. Tijdens de behandeling zetten we de fibroblasten aan het werk om zo nieuwe cellen aan te maken zoals collageen en elastine. Er wordt een verstevigende massage met verschillende massage technieken toegepast.

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.