Voorstellen

Mijn naam is Marieke Bloem. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al een grote interesse gehad voor uiterlijke verzorging. Daarom heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste gevolgd en deze met veel plezier en kennis afgerond. Naast allround schoonheidsspecialiste ben ik ook gediplomeerd pedicure. Verder heb ik certificaten behaald voor nagelstyling, ook kun je daarvoor terecht in mijn salon. Je kunt bij mij rekenen op vakkundig advies, tips en bijpassende behandelingen.

 

Uit pure passie heb ik een stap gezet om mijn eigen schoonheidssalon te starten aan huis. Op 9 juli 2020 heb ik uiteindelijk mijn droom laten uitkomen: mijn eigen schoonheidssalon. Ik heb het geluk gehad om van mijn grootste hobby mijn beroep te kunnen maken. Mijn plezier, passie en liefde voor dit vak wil ik graag met jou delen! Ik hou ervan om mensen te helpen op het gebied van uiterlijke verzorging. Schoonheidsverzorging is een interessant en boeiend vak en biedt vele sociale aspecten.

 

Bij de samenstelling van mijn behandelingen heb ik gekozen voor een combinatie van huidverbetering en ontspanning. In mijn salon zorg ik ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen en dat je volop geniet. Kom je voor een korte of lange behandeling? Ik doe er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen. Jaarlijks volg ik trainingen voor nieuwe technieken en behandelingen om jou optimaal van dienst te kunnen zijn en mijzelf te blijven ontwikkelen. Persoonlijke aandacht voor jou als klant vind ik heel belangrijk. Door goed te luisteren, eerlijk te zijn en mijn kennis toe te passen kan ik het beste uit de behandeling halen. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!

 

Jouw schoonheid, mijn passie! Zie ik jou binnenkort in de salon?

Lieve groet, Marieke Bloem


Mijn favorieten

Salicylic cleaner

Reinigen, de eerste en belangrijkste stap naar een goede huidverzorging. Zachte reiniging met 2% salicylzuur. Salicylzuur is werkzaam in de poriën, waar het talgophopingen oplost. Natuurlijke werkstoffen beschermen de huid en stabiliseren de talgproductie. Zo krijgen onzuiverheden minder kans om te ontwikkelen.

 

Refining glycolic lysing

Deze dieptereiniging zet aan tot het verwijderen van dode, doffe huidcellen, helpt de vorming van onzuiverheden tegen te gaan en geeft de huid een instant oppepper. De opperhuid wordt verdunt en de huid krijgt een frisse uitstraling. Ik raad aan om dit product 2 keer in de week te gebruiken om te zorgen dat de huid beter de actieve werkstofcomplexen kan opnemen.

Purifying SOS serum

Dit product is de oplossing voor onzuiverheden. Dit serum kan je aanstippen op een puistje/ onzuivere delen en biedt een onrustige huid en een huid met onzuiverheden verlichting. Het serum bevat salicylzuur en glycolzuur. Deze ingrediënten helpen de bacteriën die puistjes veroorzaken op te lossen, zodat het puistje zo snel mogelijk verdwijnt.

Hydra-Light Gel Cream

Beschermende, lichte 24 uurs crème voor de veeleisende huid.
Dit power-product schenkt optimale hydratatie. Arganolie strijkt fijne (droogte)lijntjes glad, terwijl hyaluronzuur vocht bindt in de huidcellen.  Ook bevat het een zeer hoog aandeel vitamine C. Voor de nacht breng ik eerst een oil elixer aan. Zo voelt het voller aan voor in de nacht.