Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten! Mijn naam is Marieke, allround schoonheidsspecialiste, pedicure en sinds juli 2020 trotse eigenaresse van mijn eigen salon aan huis. Ik vertel je graag meer over mijn passie: jouw huid en alles wat daarmee te maken heeft.

Gedreven

Ik ben ontzettend gepassioneerd en perfectionistisch, werk nauwkeurig en streef naar het allerbeste resultaat. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou en bied graag een luisterend oor. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, vakkundig en eerlijk advies staan bij mij op nummer één. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en ben altijd opzoek naar de beste producten en behandelingen van hoge kwaliteit. Daarom volg ik regelmatig trainingen en bijscholingen om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren en om mijn kennis up-to-date te houden. Mijn plezier, passie en liefde voor dit vak wil ik graag met jou delen!

Producten

Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Malima Cosmetics en Prescription. Producten die huidverzorging en huidverbetering bieden voor iedereen. Voor ieder huidtype/huidprobleem is er een product of behandeling beschikbaar. Daarnaast bieden ze allemaal een goede prijs-kwaliteit verhouding. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij. Het verzorgen van je huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ik geef je graag meer uitleg over de producten die voor jou huid geschikt zijn! 


Recensie

 

Ik was er voor de eerste keer vandaag, Salon is mooi en zeer netjes Marieke is rustig en neemt de tijd.. En het resultaat was meer dan naar tevredenheid, ik werd er erg blij van, aanmij heeft ze er een vaste klant bij!

-Gerda

Recensie

 

Hele fijne behandeling gehad met natuurlijke producten die heerlijk ruiken. Mijn huid voelde na de behandeling heerlijk zacht aan.

-Renate

Recensie

 

Ik had altijd al last van puistjes en onzuiverheden, waar ik maar niet van af kwam. Ik heb toen bij Marieke en huidscan laten doen en daarbij passende behandelingen gehad. Sindsdien is mijn huid enorm verbeterd en veel rustiger! Marieke neemt de tijd voor je en heeft veel kennis over haar vak. Super fijn!!
-Marieke

Recensie 

Heel vriendelijk ontvangen, nagels zeer goed verzorgt, denkt mee over de kleur die bij mij past en zeer belangrijk: Heeft interesse in de mens!!

-Anny

Recensie

 Ik vind dat je de behandeling van zowel mijn voeten als gezicht met heel veel aandacht en plezier verricht. Ik ben blij dat ik je gevonden heb en zal je bij iedereen aanbevelen. Ik heb ook weer genoten van de massage van gezicht, hals en decolleté.
-Renée

Recensie 

 

Marieke neemt alle tijd voor je en legt goed uit wat ze gaat doen en waarvoor het is.... Genieten van een heerlijke gezichtsmassage.

-Jeanet

Recensie 

 Handig mat plannen op website en keurig geholpen.
-Agnes 

Recensie 

Marieke, je bent een lieve meid die haar vak verstaat.

-Trijnie 

Recensie

 Correct, stipt, netjes en vriendelijk!
-Mirthe

Recensie

 Vakvrouw, gezellig en ben erg tevreden.
-Marianne

Recensie

 Marieke neemt de tijd voor je behandeling. Je kunt lekker met haar kletsen en het eindresultaat is mooi!
-Ilse

Recensie

 Marieke is heel vriendelijk en neemt zeker de tijd voor je! Ook ziet de salon er perfect uit.
-Danique

Recensie

Een prima behandeling, zeer verzorgd en Marieke neemt alle tijd voor de klant. Complimenten!
-Henny

Recensie

Nog nooit zo’n fijne schoonheidsspecialiste gehad. Ze masseert zo fijn dat ik me er op betrapte aan het snurken te zijn.

-Renée

Recensie

Ik heb heerlijk genoten van de fijne producten en van de prettige behandeling van Marieke. Marieke gaf alle ruimte om te genieten van de gezichtsbehandeling.

-Corrie

Recensie

Leuke dame, die haar werk serieus neemt en een mooi resultaat levert.
-Belinda

Recensie

Je doet het keurig. Ben heel tevreden met mijn keurig geharste wenkbrauwen.
-Ina

Recensie

Super fijne behandeling van een professionele en aardige schoonheidsspecialiste!!

-Ineke

Recensie

Super netjes en tijd voor alles. Rustig en relaxed en super tevreden.
-Antoinette

Recensie

Genoten, je bent goed in wat je doet, legt uit wat je doet, weet precies wanneer je kan kletsen of juist even stil moet zijn…..en het is altijd gezellig! Wat een heerlijke plek om geholpen te worden!

-Thérèse 

Recensie

De behandeling was prettig en het contact met Marieke was gezellig.
-Corrie

Recensie

Super!!! Mijn voetjes kunnen er weer even tegen!
-Susanne

Recensie

 Blij met het resultaat van mijn wenkbrauwen!
-Kim

Recensie

Heerlijk kunnen ontspannen!

-Heleen

Recensie

Heel vriendelijk en een fijne goede behandeling. Weer erg tevreden!!!!
-Ineke

Recensie

 Fijne behandeling! Ik kom zeker nog een keer terug. Dankjewel Marieke! 
-Marleen

Recensie

 Je krijgt er alle aandacht en de behandelingen zijn heerlijk. Marieke is super!
-Erika

Recensie

Super, Marieke is lief en attent en gezellig. De behandeling is heerlijk! 
-Marjan