Intensive AHA Solution

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

✓ Kuur product op basis fruitzuurcomplexen

✓ Bevat glycolzuur, Vitamine C en Retinol

✓ Doeltreffende ingrediënten voor huidverbetering
✓ Geeft de huid een gezonde, egale uitstraling

✓ 30 ML

Beschrijving

Created with Sketch.

Informatie

De Intensive AHA Solution is een kuur product op basis van een fruitzuurcomplex, waaronder 12% Glycol.
Glycolzuur is één van de meest doeltreffende ingrediënten op het gebied van huidverbetering. Deze werking wordt extra ondersteund door toevoeging van Vitamine C en Retinol. De Intensive AHA Solution helpt dode, doffe huidcellen te verwijderen, geeft de huid een gezonde, egale uitstraling en stimuleert de nieuwvorming van collageen en elastine vezels. De uitgebalanceerde formule helpt de huidtextuur te verbeteren, rode plekjes van puistjes en ongewenste pigmentvlekjes te verminderen.


Gebruik

Breng de Intensive AHA Solution 's avonds aan als serum onder je nachtcrème. Laat het product even inwerken. Opbouw huidkuur; in de eerste week 3 keer aanbrengen. In de tweede week om de dag aanbrengen. Tijdens de derde en vierde week het product iedere dag aanbrengen mits de huid niet te gevoelig is geworden. 

 
Huidconditie

De Intensive AHA Solution is een kuur product geschikt voor een huid met ongewenste pigmentplekjes, fijne lijntjes en een onzuivere huid. Product kan tintelen bij het aanbrengen. Het bevat Glycolzuur, niet geschikt voor een dunne, gevoelige huid. Vermijd contact met ogen en direct zonlicht! 

Ingrediënten

Created with Sketch.

Aqua, Glycolic Acid, Glycerin, PPG-15 Stearyl Ether, Ethyl Ascorbic Acid, Polyquaternium-37, Lactic Acid, Sucrose Stearate, Inulin Lauryl Carbamate, Sodium Benzoate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra Rhizome/Root Extract, Cellulose Gum, Polysorbate 20, Retinol, BHT, BHA, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.