Aloë Vera Glycolic Toner

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

✓ Beschermt de zuurmantel

✓ Huidherstellende eigenschappen
✓ Verwijdert effectief dode huidcellen
✓ 200 ML

Beschrijving

Created with Sketch.

Informatie
De huid voelt zich prettig wanneer deze licht zuur is. Veel huidproblemen worden veroorzaakt (of verergerd) doordat de huid te basisch is. Bacteriën leven en vermenigvuldigen zich het best in een basische omgeving. In een zure omgeving kunnen zij niet overleven. Een zuur product beschermt de zuurmantel van de huid, waardoor bacteriën en invloeden van buitenaf minder schade kunnen aanrichten. De pH waarde van deze toner is pH 3,5. Dit product bevat Aloë Vera om de huid te herstellen en kalmeren en glycolzuur om effectief dode huidcellen te verwijderen voor een fris en egaal huidbeeld zonder vaalheid. Gaat de vorming van gerstekorrels en onzuiverheden tegen en werkt verhelderend op pigmentvlekken.


Gebruik
Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen, aanbrengen met een wattenschijfje. Mild genoeg voor dagelijks gebruik. Let op: niet geschikt voor het verwijderen van oogmake-up.

Huidconditie
Geschikt voor alle huidtypes. Aanrader voor de huid met tekenen van onbalans, puistjes, gerstekorrels en/of hyperpigmentatie.

Ingrediënten

Created with Sketch.

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER (ALOE VERA), GLYCOLIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.