Purifying SOS Serum

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

✓ Gaat vorming van onzuiverheden tegen
✓ Bevordert genezing van kleine ontstekingen
✓ Gaat roodheid tegen
✓  Helpt huidverkleuringen, door kleine beschadigingen, te verminderen

✓ 15 ML

Beschrijving

Created with Sketch.

Informatie
De uitgebalanceerde formule is op basis van Japanse Duizendknoop extract, Salicylzuur en Hyaluron. Het serum bevat specifieke ingrediënten die de huid ondersteunen bij het reguleren van de talg aanmaak en daarmee de vorming van mee-eters en het glimmen van de huid helpt tegen te gaan. Tevens helpt het serum de bacteriën die puistjes veroorzaken te reduceren. Het helpt de huid optimale bescherming te bieden tegen vorming van nieuwe onzuiverheden en het is gunstig voor de verfijning van de huidstructuur.

Gebruik
Aanbrengen op een gereinigde huid. Je kunt het serum aanbrengen op zuivere delen van de huid onder je crème. Ook kun je het serum gebruiken als aanstip serum, je stipt dan een onzuiverheid aan. Het serum kan zolang gebruikt worden totdat de huid geen onzuiverheden meer vertoont.

Huidconditie
Geschikt voor de onzuivere huid.

Ingrediënten

Created with Sketch.

Aqua, Galactoarabinan, Distarch Phosphate, Lactic Acid, Propanediol, Salicylic Acid, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Steareth 21, Phenoxyethanol, PCA, Myristyl Alcohol, Inulin Lauryl Carbamate, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Beta-Glucan, Carrageenan, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Sodium Hyaluronate, Glucose, Mannose, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Parfum, Sodium Hydroxide.